Op bezoek bij publieksmedewerker Tuur Byttebier

Wilde Westen is dé concertorganistor UiT de regio; het hele jaar door kan je er terecht voor diverse optredens. Het Wilde Westen is al jarenlang trouwe UiTPASpartner, dus mochten we eens op de koffie bij Tuur Byttebier, verantwoordelijke voor de publieks- en vrijwilligerswerking.

"Wij werken met de UiTPAS omdat we concerten willen aanbieden voor iedereen, ook zij die het financieel moeilijk hebben. Waar we in de beginjaren zelf een inspanning moesten doen om die doelgroep te bereiken, merken we nu dat men zelf zeer makkelijk de weg vindt naar ons aanbod om er deel te nemen met het UiTPAS kansentarief. Ook de deelname via groepspassen komt hier zeer vaak voor, hiermee kan je via een organisatie die werkt met een maatschappelijk kwetsbare groep verschillende tickets bestellen aan het UiTPAS kansentarief."

Punten ruilen en sparen

Eerste taak wanneer je het Wilde Westen betreedt: een UiTPASpuntje sparen! "Onze spaarzuil staat vlak aan de inkomdeur, daar kan je de UiTPAS scannen of via de UiTPASapp de QRcode scannen om zo je punt te sparen. We hebben één vast omruilvoordeel: onze Wild Card ruil je om voor 30 punten.  Hiermee kan je een jaar lang €3 korting krijgen op alle concerten. Daarnaast gaan we per event of concert bekijken welke acties we doen, zo geven we van tijd tot tijd wel eens duotickets weg voor een aantal UiTPASpunten."

Promo via UiTPASmailing

Het hebben van omruilvoordelen moet natuurlijk gecommuniceerd worden richting de tienduizenden pashouders in de regio. "Gelukkig biedt UiTPAS op dat vlak ook veel mogelijkheden. Sowieso worden je activiteiten en voordelen online gepromoot via UiTinVlaanderen.be, UiTPAS.be en natuurlijk ook de UiTPASapp. We maken ook graag gebruik van de UiTPASmail: hierbij kunnen we als organisator gratis en gericht een promomail sturen naar pashouders met interesse voor muziek, dat kan zelfs binnen een specifiek genre. Die mailing werkt zeer goed, we krijgen daar eigenlijk meteen respons op. We gaven enkele duotickets weg voor ons Jazzcatsfestival in maart voor 35 UiTPASpunten , na het versturen van de UiTPASmail waren die meteen de deur UiT!"

Abonneer je onze UiTPASmailing
Of maak gebruik van onze UiTPASmail als organisator!

Goeie samenwerking met Stad Kortrijk

Tuur en het team van het Wilde Westen kunnen op UiTPASondersteuning rekenen van de stad Kortrijk. "Enerzijds financiële ondersteuning: een deel van de gemaakte onkosten voor de UiTPAS kansentarieven krijgen wij per kwartaal terug gestort. Anderzijds hebben we ook veel aan onze lokale UiTPASverantwoordelijke Fien. Zij ondersteunt ons met nieuwsbrieven, de nodige info of vormingssessies. Zo worden wij echt goed ondersteund en sta je er eigenlijk nooit alleen voor."

Ontdek het Wilde Westen!
Overzicht