Een vrijetijdskaart voor iedereen

UiTPAS staat op naam en is levenslang geldig. Ieder lid van jouw gezin kan dus een UiTPAS hebben. Met je UiTPAS kan je punten sparen en ruilen bij alle UiTPASactiviteiten en UiTPASaanbieders in heel Vlaanderen! Mensen in armoede kunnen een korting krijgen op iedere UiTPASactiviteit.

Ga met je identiteitskaart langs bij één van de verkooppunten in je gemeente en koop een UiTPAS voor €3. Mensen met een laag inkomen kopen de UiTPAS voor €1.

Om je welkom te heten bij UiTPAS zuidwest ontvang je meteen een aantal voordelen. Deze staan op je UiTPAS en kan je bij de betreffende organisaties inruilen:

  • een gratis zwembeurt in een deelnemend zwembad
  • een gratis museumbezoek in een deelnemend museum
  • Een welkomstgeschenk: de UiTPAS Blije Bijen Bloemenmix
  • €2,5 korting bij een deelnemend cultuurcentrum
  • drie welkomstpunten

Klik hier om een verkooppunt te vinden in je buurt!

Punten sparen en ruilen

Met je gespaarde punten kan je heel wat voordelen omruilen. In alle 130 UiTPASgemeentes in Vlaanderen kan je op zoek gaan naar een korting, gadget of cadeau of een unieke beleving en dat bij meer dan 4000 organisatoren! Denk aan gratis tickets voor een voorstelling, een korting op een boek, een drankje na een concert en zoveel meer!

Vind hier meer dan 2000 omruilvoordelen die op je liggen te wachten!

Kortingskaart voor mensen met een laag inkomen in Zuid-West-Vlaanderen

De UiTPAS is ook beschikbaar voor mensen met een laag inkomen. Je ontvangt een UiTPAS Zuidwest aan €1 en kan genieten van 80% korting bij deelname aan UiTPAS-activiteiten in de steden en gemeentes in Zuid-West-Vlaanderen!

Enkele voorbeelden:

  • Op het lidgeld van je jeugdbeweging voor het hele werkjaar krijg je een korting van 80%.
  • Je wil een theatervoorstelling bijwonen in je cultuurcentrum, dan krijg je daar een korting op je ticket van 80%.
  • Je woont in Menen, maar in buurgemeente Wevelgem gaat een basketbalkamp door georganiseerd door een UiTPASorganisatie: je krijgt op het inschrijvingsgeld van dat kamp een korting van 80%.

Let dus op: op een UiTPASactiviteit buiten Zuid-West-Vlaanderen (bv. in Gent, Oostende, Diksmuide..) kan je geen korting krijgen! Je kan er wel punten sparen en die omruilen.

Meer info over UiTPAS aan kansentarief kan je verkrijgen bij het OCMW of het Sociaal Huis in je gemeente. Zij onderzoeken of je hier al dan niet recht op hebt. Je vindt een lijst met de contactgegevens van alle OCMW's in Vlaanderen via de website van de Vlaamse Overheid.

De deelnemende gemeentes aan UiTPAS Zuidwest zijn: Anzegem, Avelgem, Deerlijk, Harelbeke, Kortrijk, Kuurne, Lendelede, Menen, Spiere-Helkijn, Waregem, Wervik, Wevelgem, Wielsbeke en Zwevegem.

500 organisatoren in Zuid-West-Vlaanderen

Reeds 500 organisatoren in Zuid-West-Vlaanderen alleen al bieden pashouders de kans om punten te sparen, te ruilen en het kansentarief op te nemen. Denk aan bibliotheken, culturele centra, jeugd- en sportverenigingen, socio-culturele verenigingen.. En onze UiTPASfamilie groeit iedere dag! 

UiTPAS Zuidwest biedt een overzicht aan van de UiTPASorganisaties per gemeente in onze regio. Klik op de link om de UiTPASorganisaties te vinden in jouw gemeente!

Overzicht UiTPASorganisatoren

Abonneer je op de UiTPASmail!

En blijf zo op de hoogte van alle UiTPASvoordelen in je buurt.

Contacteer ons voor meer info

20210707 Kortrijk Erfgoed Zuidwest Personeel Jonathan Depoot Klein

Jonathan
Depoot

Vrijetijdsnetwerker