Geef je UiTPASactiviteit een boost!

Via de UiTPASmail kan je namelijk je UiTPASactiviteit op gerichte wijze versturen naar de verschillende UiTPAShouders die onze regio rijk is. Je stelt in onderstaande webform je mail op, je koppelt een UiTPASomruilvoordeel aan je activiteit (verplicht) én je bepaalt enkele 'segmenten'. Een segment is een afbakening van de doelgroep waar je jou met je mail op wil richten. Hoe gerichter je segment, hoe gerichter je UiTPASactiviteit wordt verspreid!

De segmenten die je kan opstellen zijn de volgende:

  • Acties: pashouders kunnen verschillende acties ondernemen die worden bijgehouden door het systeem. Je kan gaan selecteren op welke activiteiten UiTPAShouders in het verleden hebben deelgenomen, bijvoorbeeld een lezing, een festival, een concert, een sportactiviteit, een jeugdkamp.. Je kan zelfs alle pashouders die al eens deelnamen aan een vroegere activiteit hierin opnemen.
  • Geboortedatum en leeftijd: spreekt voor zich. Als je een pure seniorenactiviteit organiseert, dan is het logisch dat je op dit segment zeker inzet.
  • Kansenstatuut: je kan pashouders ook segmenteren op hun kansenstatuut. Deze filter houdt echter geen rekening met de geldigheid van de kansenstatuten, enkel of de pashouder een kansenstatuut heeft of niet.
  • Lidmaatschap: je kan de pashouders ook segmenteren op basis van hun lidmaatschap in een in het UiTPASsysteem ingegeven lidmaatschap.
  • Postcode: je kan verschillende postcodes selecteren. Vind je activiteit aan de grens van je gemeente plaats, dan kan het interessant zijn om ook de postcode van je buurgemeente op te geven.
  • UiTPASpunten: tenslotte kan je ook segmenteren op het huidige puntensaldo van pashouders.

Maak je UiTPASmail op!

Promomateriaal

Contacteer ons voor meer info!

20210707 Kortrijk Erfgoed Zuidwest Personeel Jonathan Depoot Klein

Jonathan
Depoot

Vrijetijdsnetwerker