Punten sparen en ruilen

Per UiTPASactiviteit kunnen UiTPAShouders een punt sparen. Het is een leuk extraatje die het participeren met zich meebrengt. Die punten kunnen ze omruilen voor meer dan 2000 omruilvoordelen in Vlaanderen! Denk aan gratis tickets, een korting op het lidgeld van je sportclub, een gadget, een exclusieve rondleiding, een gratis drankje..

Je vindt alle omruilvoordelen op www.uitpas.be

Win voor jouw organisatie!

Omruilvoordelen zijn van een grote meerwaarde voor het UiTPASproject: zonder omruilvoordelen is er namelijk de valkuil dat de UiTPAS een 'armenkaart' wordt waar enkel nog het kansentarief wordt aan gekoppeld. Op die manier worden mensen met een UiTPAS gestigmatiseerd. 'Aha, die hebben een UiTPAS. Dat zullen wel armen zijn'.

Je kan als organisatie een grote win halen uit het aanbieden van omruilvoordelen! Enkele voorbeelden:

  • Het aanbieden van een gadget met jouw logo op zorgt ervoor dat jouw organisatie publiekelijk in beeld komt. Je kan een omruilvoordeel dus gebruiken als een promomiddel voor je organisatie.
  • Het aanbieden van een omruilvoordeel op een activiteit kan een groter en nieuw publiek over de streep trekken om een kijkje te komen nemen. Een korting op je eerste activiteit van het seizoen is daar een goed voorbeeld van.
  • Tot slot: bied je eten of drank aan als omruilvoordeel? Dan weet je dat wij als Belgen het nooit bij eentje zullen laten en dus langer zullen 'blijven plakken' om deel te nemen aan je activiteit!

Ready.. Set.. GO!

Extra promomateriaal voor je omruilvoordeel