Handleiding UiTdatabank

Als UiTPASaanbieder ben je verplicht je activiteiten in de UiTdatabank in te geven. Onderstaande handleiding helpt je bij het invoeren van je activiteit in de database. De UiTdatabank stuurt je activiteit door naar meer dan 500 Vlaamse en Brusselse kranten, tijdschriften en websites zoals UiTinVlaanderen.be en UiTmetVlieg.be.. maar vooral: door het invoeren van je activiteit is die automatisch gekoppeld aan jouw UiTPASbalie waar je punten en kansentarieven zal moeten toekennen!

Om een UiTPASactiviteit in de UiTDatabank te kunnen plaatsen moet je eerst en vooral een UiT-ID aanmaken. Ook om in de UiTPASbalie te werken heb je die UiT-ID nodig. Die maak je een eerste keer aan wanneer je inlogt op de UiTdatabank.

Handleiding UiTdatabank

Handleiding UiTPASbalie

Van omruilvoordelen en kansentarieven toekennen, punten laten sparen, UiTPASSEN registreren tot deze blokkeren en vervangen... Je kan heel wat in de balie applicatie. De handleiding is aangepast aan de laatste update en toont stap per stap de verschillende functies en mogelijkheden van de app. Je kan de balie zowel online raadplegen, als downloaden zodat de applicatie op het bureaublad van je computer te vinden is.

Handleiding UiTPASbalie

UiTPAS spaarzuilen

De UiTPASzuilen zorgen ervoor dat onze pashouders vlot punten kunnen sparen. Het is echter nodig om die eerst correct in te stellen. Deze handleidingen begeleiden je daarin en voorzien antwoorden op de meest gestelde vragen.

Handleiding UiTPASzuil nieuw model

YouTubekanaal publiq vzw

De UiTPAS in Vlaanderen wordt mede mogelijk gemaakt door publiq. Op hun Youtubekanaal vind je heel interessante filmpjes die de verschillende functies en applicaties meteen live aan je voorstellen!

Ontdek het YouTubekanaal van publiq

Contacteer ons voor meer info!

20210707 Kortrijk Erfgoed Zuidwest Personeel Jonathan Depoot Klein

Jonathan
Depoot

Vrijetijdsnetwerker