Hoogmis van feestgedruis en amusement in Kortrijk

Sinksen zit in het DNA van de Kortrijkzanen. Sinds jaar en dag dé hoogmis van feestgedruis en amusement. Ook dit jaar komt Sinksen terug met een memorabele editie in de sfeer van sprookjes en is er naast muziek, straattheater en feest opnieuw veel aandacht voor kinderen.

Sinksen Kinderdorp

Dit jaar wordt het Begijnhofpark opnieuw een trekpleister voor kinderen. Verwacht je aan interactieve speelelementen, festivalglitters, springkasteel, draaimolen en fabelachtige voorstellingen. Met namen zoals onder andere: Les Amics de Cruso, De Kleine Zeemeermin en The Most Dangerous Animal In The World wordt het een beleving voor het hele gezin.

Gratis sprookjesworkshop als UiTPAS-omruilvoordeel en meer!

Op zondag 19 mei organiseren we 2 gratis sprookjesworkshops speciaal voor UiTPAS houders! De workshops zijn voorbehouden voor kinderen van 6 tot 10 jaar. Reserveer je plekje door je punten online om te ruilen. Er zijn 10 plaatsen per workshop, wees er dus snel bij!

  • De workshop start met een vertelling van een oud Slavisch sprookje. Na het vertellen staan de verfborstels klaar zodat de kinderen samen 'de boom die alles mooier maakt' vorm kunnen geven. Nadien kunnen de kinderen dansen en uitbeelden rond de boom.
  • Neem gratis deel aan deze workshop voor 25 UiTPASpunten. Ruil je punten om op uitpas.be of in de UiTPASapp

Breng een bezoekje aan het Sinksen Kinderdorp op zaterdag 18, zondag 19 of maandag 20 mei van 13u tot 20u. Verfrissing vind je aan de bar of aan onze ijsjesstand.

Tip: op zondag 19 mei vind je er ook de UiTPAScaravan waar je nog andere leuke omruilvoordelen kan vinden, zoals een gratis drankkaart of een gratis sprookjesboek!

Ontdek het volledige programma van Sinksen