Escape the Box

Omschrijving

Help mee de textielmoordenaar te vatten! Gisteren werd het levenloze lichaam van wever Jean-Pierre Van Eeckhout teruggevonden. Jean-Pierre was al jaren de vaste wever van het tapijtbedrijf 'Den Zilveren Draad'. Jullie staan het onderzoeksteam bij om de moordenaar te achterhalen. In deze mysterieuze BOX vind je het bewijsmateriaal, slaagt jouw team er in de bewijsstukken te kraken en de moordenaar te vatten? 

Deze Escape the Box werkt als een mobiele escaperoom. In plaats van uit een kamer te ontsnappen, moet je de doos volledig kraken. 

Praktisch

  • De Escape the Box speel je het best met 4 à 6 personen en je hebt 120 minuten tijd om de doos te kraken.
  • De Escape the Box is geschikt voor tieners en volwassenen. 
  • Je ontvangt bij ontlening ook een link en speelcode. Je hebt dus een laptop/tablet/smartphone nodig om de Escape the Box te kunnen spelen. Per groep is er één speelcode, indien je in teams tegen elkaar wenst te spelen, geven we je meerdere codes mee, alsook nieuw materiaal en instructies om de Box te resetten.
  • De Box haal je op in ons kantoor in Kortrijk.
  • De Box is vrij zwaar en groot, zorg dat je wagen dus voldoende ruimte heeft, en voorzie misschien een beschermend dekentje ter bescherming van de Box (en je eigen wagen).

Aantal

1 stuks beschikbaar

Beschikbaarheid

Reserveren

Het materiaal kan niet door iedereen ontleend worden, daarom vragen we hier jouw motivatie zodat we een beter beeld krijgen waarvoor het gebruikt zal worden.