Educatief pakket De molenbrigade (3e-4e leerjaar)

Omschrijving

Duik met je leerlingen in de fascinerende wereld van windmolens en molenaars en word lid van de molenbrigade. Er zijn leuke filmpjes, een bezoek aan een echte molen en leerrijke toffe opdrachten uit de leskoffer. Meer info op www.molenbrigade.be

Aangezien we in Outrijve de prachtige Tombeelmolen hebben, ligt het voor de hand om met het project "de Molenbrigade" aan de slag te gaan. Dit educatieve project laat de kids kennis maken met de fascinerende wereld van windmolens en molenaars. Met het prachtige materiaal uit de koffer kan er volop geëxperimenteerd worden en leren de kinderen verschillende aspecten van wind, tandwielen en grondstoffen kennen.Het hoogtepunt van dit project is natuurlijk het geweldige molenbezoek. De enthousiaste molenaar Freddy geeft een rondleiding op niveau van de leerlingen. Ze zijn er echt onder de indruk van.

Marianne Martin - leerkracht lager onderwijs

Aantal

1 stuks beschikbaar

Beschikbaarheid

Reserveren

Het materiaal kan niet door iedereen ontleend worden, daarom vragen we hier jouw motivatie zodat we een beter beeld krijgen waarvoor het gebruikt zal worden.