Waar

Kerkstraat 111
9200 Dendermonde

Kennisnamiddag 11/05 - 13u00: Bibliotheek Dendermonde

Op donderdag 11 mei van 13u00-16u00 zal er in de bibliotheek van Dendermonde een kennisnamiddag gehouden worden i.s.m. de andere IGS’en waarin we de "kaleidoscoop van een regiobib niveau 3b" leren kennen.

In gesprekstafels zullen er inzichten gedeeld worden vanuit het perspectief van een baliemedewerker, een coördinator, een collectievormer, een bibliothecaris, … Met als doel een duidelijk, realistisch beeld van wat de (financiële) gevolgen, vereisten, voor- en nadelen, … zijn om met de bibliotheken naar niveau 3b te gaan. Het vindt plaats in de bibliotheek van Dendermonde omdat IGS Dijk92 met hun bibliotheken al in niveau 3b zit.

Er zullen 5 thema’s aan bod komen:

  • Collectie;
  • Financiën;
  • Logistiek proces;
  • Besluitvorming;
  • Wat moet er hiervoor allemaal gebeuren en wie is waarvoor verantwoordelijk?

Om ervoor te zorgen dat het een veelomvattende namiddag wordt, vragen we om de vragen/zorgen die jullie hebben op voorhand door te sturen via het inschrijvingsformulier hieronder. Schrijf je ten laatste 31 maart in.

Dit inschrijvingsformulier is enkel bedoeld voor een baliemedewerker, een coördinator, een collectievormer, een bibliothecaris, een cultuurschepen, een diensthoofd cultuur/vrije tijd, consulent cultuur/vrije tijd, ...  die werken in de gemeenten: Anzegem, Avelgem, Deerlijk, Harelbeke, Kortrijk, Kuurne, Lendelede, Menen, Spiere-Helkijn, Waregem, Wervik, Wevelgem en Zwevegem.

Deze kennisnamiddag is een gezamenlijk initiatief met de intergemeentelijke samenwerkingsverbanden Dijk92, Neteland, Cultuurtuin Waas, Stuifzand, Route42 en Zender.

Schrijf je hier in

Overzicht

Contact

20211008 Kortrijk Erfgoed Zuidwest Personeel Marnix Theys

Marnix
Theys

Algemeen coördinator